Firmaarrangement, tapas & privatfest i smukke selskabslokaler

Tapas – en fælles kulinarisk oplevelse

Hvad er tapas?

Tapas er adskillige små retter, der sammen bliver til et måltid. Dette gør tapas til det ideale valg for firmaarrangementer eller andre store grupper, hvor der bør være noget for alle.

Kontakt os derfor allerede i dag og forhør dig om dine muligheder. Med vores gårdbutiks placering lidt udenfor Skærbæk, er vi under en halv times kørsel fra Ribe – selvom du selvfølgelig også er velkommen fra resten af Jylland eller en af vores dejlige øer.

Tapas er nemlig mere end bare mad. Det er en fælles kulinarisk oplevelse – og derved den perfekte mad for firmaevents og teambuilding.

Smukke selskabslokaler

Her hos Vibegaard har vi været så heldige at kunne udvide med nye, smukke selskabslokaler, hvor vi afholder arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner.

Vi tilbyder derfor et væld af forskellige arrangementer med et bredt udvalg af produkter, inklusive disse følgende:

  • ​Tapas med lækkerier fra Vibegaard
  • ​Kaffe med hjemmebag, likør & smagning af 8-10 produkter
  • ​Smagning af 10-12 produkter
  • ​Temaaftener
  • ​Samt meget mere

Og så har du ovenikøbet altid muligheden for at få en spændende historie om Vibegaards 20 års lange liv ved siden af de lækre delikatesser.

Uanset om du ønsker et privat- eller firmaarrangement i vores selskabslokaler, stræber vi selvfølgelig altid efter at gøre jeres aften så hyggelig som overhovedet muligt.

Firmaarrangementet, foreningen og fødselsdagen

Her betyder det intet, om du ønsker at booke vores selskabslokaler for en konference, et foreningsarrangement eller noget helt tredje.

Så længe du kan samle mellem 15 og 60 personer, står vi nemlig klar til at tage imod jer. Vi holder nemlig med glæde både firmaarrangementet og mormors 50-års fødselsdag.

Så kontakt os allerede i dag og spørg efter Anders.

Så skaber vi sammen den perfekte madoplevelse for jer.​

Kontakt os