Gin fremstillet af egne aroniabær

​Er du vild med gin, og er du på jagt efter en god flaske til en særlig lejlighed i Skærbæk, Ribe eller et andet sted i Jylland? Så tag et kig forbi vores gårdbutik og køb vores egen produktion af gin fremstillet af de bedste råvarer.

Hos os er gin ikke bare gin

Hos Vibegaard er vi af den klare overbevisning, at gin ikke bare er gin. Derfor fremstillet vi vores gin af vores egne aroniabær, som er nogle af Danmarks bedste til denne type alkohol. Vi går aldrig på kompromis med hverken smag eller kvalitet, hverken når det kommer til spiritus, saft eller nogle af vores andre produkter.

I næsen er vores gin rund og ren, og der er en markant, men balanceret duft af enebær. Samtidig har den et klassisk citruspræg, som kendetegnes ved brug af netop aroniabær. Den har en fyldig krop, som sørger for en behagelig varme i hele munden, og smagen er krydret med et præg af enebær samt noter af citrusskal, grøn te, kardemomme og cedertræ.

Du vil opleve en tydelig smag af Althea-bolcher, som er med til at sikre en fin balance.

​Tip: Vores gin smager perfekt sammen med Fuglsangs Cucumber Tonic.

Kontakt os, kig forbi eller bestil online

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores gårdbutik, hvis du ønsker at se vores sortiment af varer, eller hvis du har brug for inspiration til, hvad vores gin kan drikkes sammen med.

Befinder du dig ikke i nærheden, har du også mulighed for at købe vores gin online, og du kan altid kontakte os på telefon 20 91 22 73 eller e-mail vibegaard@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt