Hjemmelavet saft – herunder solbær- og aronia-saft​

Hos Vibegaard fremstiller vi lækker og hjemmelavet saft af aronia, solbær og mange andre bær til en god pris. Vi holder til i Skærbæk – tæt på Ribe i Jylland. Vi fremstiller forskellige varianter af vores saft, herunder:

Vores saft fås i 0,5 liter flasker – og med 12 flasker i en kolli. De skal alle blandes i forholdet 1:4. Vores saft forhandles kun i specialbutikker, herunder ostebutikker, gårdbutikker, kantiner og spisesteder, der værdsætter høj kvalitet. Man kan naturligvis også købe saft i vores gårdbutik efter aftale. Derudover tilbyder vi også nethandel – klik ind på vores webshop her.

Vores metode bevarer alle de gode egenskaber i bærrene

Vibegaard Single saft – ja, hvad er det? Det er den ypperste måde at fremstille saft på. Man presser nænsomt kun sine bær én gang for at bevare flest mulige vitaminer. Vores metode er meget skånsom og bevarer dermed alle de gode egenskaber i bærrene – f.eks. antioxidanter, vitaminer og farve samt den gode nordiske autentiske smag af naturlige bær.

Vi høster vores bær på det mest optimale tidspunkt – nemlig når bærrene indeholder mest muligt frugtsukker. Det giver den bedste saft og kan betragtes på lige fod med en rigtig god rødvin. Vores solbær-, ribs-, stikkelsbær- og aronia-saft nydes dog bedst afkølet.

Ring for at bestille aronia-saft eller andet saft

Vil du gerne bestille aronia-saft? Eller måske en af de andre varianter? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller ønsker en konkret pris på saften.

Ring til os på telefon: 20 91 22 73 eller send en e-mail til: vibegaard@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt