Cider fremstillet af egne stikkelsbær

Cider er en meget populær drik, særligt til de varme sommermåneder, men den kan drikkes hele året rundt, og derfor har vi valgt at fremstille vores helt egen stikkelsbær-cider. Den er et godt alternativ til både øl og vin, og den kan enten nydes som en velkomstdrink, ligesom den også kan drikkes både med og uden mad til.

Vi forhandler vores cider i vores gårdbutik i Skærbæk ved Ribe i Jylland, og du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du befinder dig i området.

Hvad er cider?

Cider er en gæret most bestående af æbler eller pærer, men der kan også anvendes andre typer frugt afhængigt af den enkelte producent. Det er meget forskelligt, hvor meget alkohol der er i, men typisk har cideren en meget forfriskende og sød smag af frugter. En cider kan dog også sagtens være både mellemtør eller helt tør alt afhængigt af, hvilken præference du har.​

Vi fremstiller vores egen cider af stikkelsbær fra vores egen frugtplantage, og du kan derfor være helt sikker på, at den er fremstillet af de bedste råvarer.

Bestil cider på webshoppen klik her

Ønsker du at bestille vores cider, eller har du nogle spørgsmål omkring vores produkt, er du altid velkommen til enten at kigge forbi vores butik eller ringe til os på telefon 20 91 22 73.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail vibegaard@mail.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt