​Mousserende frugtvin fremstillet af friske bær

​På Vibegaard fremstiller vi mousserende frugtvin på friske stikkelsbær og ribs. Bor du i Skærbæk, Ribe eller andre steder i Jylland, er du ikke langt fra et visit, hvor du kan få fornøjelsen af vores unikke vine. De bliver udelukkende fremstillet af egne råvarer, som er 100 procent danske og med garanti af rigtig høj kvalitet.

Vores mousserende frugtvin har en grundbase på en sydafrikansk hvidvin, hvor der bliver tilsat stikkelsbær, citron og mynte eller ribs, stikkelsbær, citron og mynte. Det er en meget let vin, hvad angår alkohol, som kun ligger på seks procent vol. Disse fremstilles i to varianter - en ribs og en stikkelsbær.​

Lækker, eksklusiv og mousserende frugtvin

Sætter du pris på et godt glas vin, er vores mousserende frugtvin helt eksklusiv og unik. Er du kræsen omkring, hvad du drikker, når det kommer til vin, er det her to vine, som smager helt fantastisk. 

Hele produktionsprocessen foregår med hænderne, da vi anvender gamle, stolte traditioner og holder dem i hævd. Det er en feminin, mousserende frugtvin, som er lette og har friske noter af citrus og et strejf af en fløjlsblød sødme.

​Skal du servere en lækker velkomstdrink til en fest, er disse helt perfekte til lejligheden. De går også godt til skaldyr, salater og lyst kød.​

Vine der skal opleves

Holder du af at nyde et forfriskende glas kold sommervin, bør du smage vores unikke, mousserende frugtvin, som du med garanti vil holde af. Det er vin, der bare skal opleves, smages og nydes i godt selskab.

Har du mod på at prøve noget nyt, og er du kontinuerligt på udkig efter nye vine, der kan udvide din horisont, er vores vine helt bestemt en investering værd. Du får dem til en rigtig skarp pris – og de fås udelukkende hos os.​

Kontakt os og hør mere om vores mousserende frugtvin

Har du spørgsmål til produktionen eller andet omkring Vibegaard og vores mousserende frugtvin, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 91 22 73 eller skrive til vores e-mail vibegaard@mail.dk.

Besøg Vibegaard

Som noget nyt vi arbejder på er besøg i sommermånederne på Vibegaard, hvor man i grupper af 15 til 35 personer kan komme og høre om Vibegaard, besøge vores gårdbutik og smage produkterne og gå en tur i plantagen.

Produkter

• Blandet saft

​•​ Solbær

​•​ Stikkelsbær​

​•​ Ribs​​

​•​ Sirup sol​bær

​•​ Sirup stikkelbær

​•​ Sirup ribs​