​Gløgg – den perfekte juledrik

​Æbleskiver, konfekt & julegløgg

Forestil dig det. Familien er samlet, æbleskiverne varmes i ovnen, og konfekten er sat på bordet. Det eneste, du mangler, er den perfekte julegløgg. For hvad er bedre end varme drikke på kolde vinteraftener? Og her hos Vibegaard har vi gjort vores bedste for at skabe lige nøjagtig den. Vi har nemlig brugt de bedste råvarer og krydderier for at lave en gløgg, som kan anses som en delikatesse – og ikke bare en måde at holde varmen på. Så bestil din gløgg online eller kig forbi vores gårdbutik lidt udenfor Skærbæk, Jylland – under en halv times kørsel fra Ribe.

Hvad er gløgg?

Gløgg eller glødet vin er betegnelsen for varm og krydret vin. Den laves oftest på rødvin eller brændevin, men man ser dog også gløgg lavet på andre frugtvine.

Denne varme vin bliver derefter blandet med alt fra appelsiner, mandler og rosiner til kanel og kardemomme. Der findes dog et reelt hav af muligheder. Du kan derfor finde en gløgg for enhver smag, og det kan være en sand fornøjelse af lede efter sin nye yndlingskombination.

​Vores Vintersymfoni er et alkoholfrit alternativ

Gløgg findes nu i mange varianter, både med og uden alkohol. Den er altså stadig en mulighed for den ”tørre” jul.

Vibegaards Vintersymfoni er en vinterdrik, der kan drikkes både varm og kold. Den fås i 2 varianter, Solbær og Stikkelsbær og er et alternativ til gløgg og andre varme drikke. Den indeholder ikke alkohol, og den kan derfor drikkes med velbehag i hele den kolde vintertid.

Kontakt os her eller kig forbi butikken

Ønsker du at bestille vores hjemmelavede gløgg eller Vintersymfoni, eller har du spørgsmål omkring den, er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi vores gårdbutik eller give os et ring. Hvis du foretrækker, har du selvfølgelig også mulighed for at sende os en e-mail.

Vi svarer altid hurtigst muligt, uanset om det er en bestilling eller et spørgsmål.

Så lad os finde den perfekte drink for dig.​

Kontakt os