Drikkeklar saft fra Vibegaards frugtplantage

​Drikkeklar saft fra Vibegaard i Skærbæk ved Ribe i Jylland er et sundt og smagfuldt alternativ til de mange meget sukkerholdige læskedrikke, der findes på markedet. Vi er naturligvis stolte af, at vi kan levere drikkeklar saft, som er lavet af singlepressede bær. 

Denne metode er ganske skånsom og bevarer dermed de gode egenskaber i bærerne, såsom antioxidanter, vitaminer og farve samt den gode smag af naturlige bær. Alle vores bær er dyrket i vores egen frugtplantage, ligesom de er nænsomt plukket på det rette tidspunkt. Derved sikrer vi den allerbedste smag hver eneste gang.​

​Køb drikkeklar saft i eksklusive cafe-flasker

Vores saft er baseret på singlebær, hvilket betyder, at bærerne kun er presset en gang. Vi tilbyder drikkeklar saft i fire varianter. Vi har solbær, ribs og stikkelsbær samt en blanding af alle tre bærtyper, og de bliver leveret i et eksklusivt og praktisk udseende, eller mere præcist i 0,25 liters cafe-flasker. 

Saften er naturligvis uden konserveringsmidler og har et lavt sukkerindhold. Derved bevares den autentiske smag. Disse flasker vil de pynte i enhver form for cafe, restaurant eller spisested, der sætter pris på den naturlige smag. Køb derfor singlesaft, fordi bærerne kun er presset en gang.​

Du kan servere saften i elegante vinglas

Når du serverer saften, bør det ske afkølet, og du kan fint benytte elegante vinglas. Det kan være som velkomstdrink, eller det kan være en sommeraften på terrassen, mens grillen bliver varm. Drikkeklar saft er også helt fantastisk til picnic-kurven og vil glæde både store og små.

Ring og bestil drikkeklar saft på telefon 20 91 22 73 eller send en e-mail på vibegaard@mail.dk.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt