Virksomhedens historie

​Vibegaard naturægte saft blev etableret i 2003 af Brdr Anders & Bent Sørensen og Niels Grovn. De var ejere af to bærplantager med en placering i henholdsvis Gasse ved 6780 Skærbæk, samt Haderslev. Gårdejerne havde store ambitioner og startede efter nogen tid sammen virksomheden under navnet "Vibegaard".

Selve navnet "Vibegaard" stammer fra slægtsgården som Anders Sørensen i dag ejer.

​I 2008 trak Niels Grovn sig ud af samarbejdet og Vibegaard er idag en ren familie virksomhed. 

Formål​

Formålet var at skabe en saft af særlig kvalitet, der kunne sælges i danske specielforretninger, med tiden blev dette "projekt" mere omfattende og har udviklet sig til at der i dag fremstilles 11 forskellige produkter og nye ting er på vej.

Med henblik på forbrugerne, vides det præcis hvor høstning af hver enkelt saftproduktion er foregået, bærene bliver høstet på det mest optimale tidspunkt som man med udgangspunkt har de bedste råvarer, hvilket giver forbrugeren en fornemmelse af kvalitet, nærvær og ikke mindst danskhed. Vi har 3 mål vi skal leve op til for at være berettiget til at være på markedet, det er ingen konserveringsmidler hvis muligt, lav sukker indhold, og masser af solmodne bær kun fra egen plantage.

Vores mål er at få vores produkter placeret rundt omkring i hele landet, i Special butikker, gårdbutikker, ostebutikker, kantiner, gode spisesteder der værtsætter gode danske produkter, samt fra vores lille gårdbutik

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt