Frugtplantage med lækre, friske pluk selv bær og frugter

Kom og pluk selv på Vibegaard

​Hos Vibegaard finder du en lækker og indbydende frugtplantage med masser af friske bær og frugter. Bor du i Skærbæk, Ribe eller andre steder i Jylland, tilbyder vi pluk selv af alverdens saftige bær, som blandt andet er:

  • Stikkelsbær
  • ​Ribs
  • ​Solbær
  • ​Aronia og mange andre.

Ønsker du ikke selv at plukke dine bær, har vi også masser af maskinhøstede bær, som bliver høstet på udvalgte dage. Sætter du pris på virkelig gode og modne bær, kan vi servicere dig med alt, hvad hjertet begærer til en rigtig fair pris.

På vores frugtplantage finder du for eksempel stikkelsbær, der er modne og klar til salg fra den 20. juni til den 30. juni - og ribs, der er klar fra den 22. juli til den 10. august. Husk selv emballage til pluk selv.​

Vi er en frugtplantage med respekt for naturen og miljøet

Vi driver vores frugtplantage med omtanke og respekt for naturen og miljøet. Med mottoet “så lidt som muligt - så meget som nødvendigt” gror vi vores afgrøder med naturgødning.

​Det ligger os meget på sinde at værne om vores natur, og folk efterspørger i stigende grad flere friske bær og frugter, som ikke er fremstillet med sprøjtemidler.

Vi kan godt tåle lidt ukrudt, hvis bare vi kan drive vores frugtplantage konventionelt, således at vi sikrer den gode kvalitet og smag. Uanset hvilke typer frugt eller bær du holder mest af, har vi masser af velsmagende bær i vores unikke frugtplantage, hvor der er rigeligt til alle med smag for kvalitet.​

Vi sælger til restauranter og caféer

Kvaliteten af vores frugtplantage er så god, at vi leverer friske bær til en række restauranter og caféer, som gerne vil tilbyde deres gæster den gode smag af friske, danske bær. Står du og skal bruge en masse bær til madlavning, er du mere end velkommen til at kigge forbi og tage for dig af godterne.

Vi garanterer for friskheden på de udvalgte datoer, så hold øje med vores Facebook side for at holde dig opdateret. Vi er også synlige med annoncer i Lokalavisen, og vi skilter med det på vores hjemmeside.

Kontakt os og hør mere om vores frugtplantage

Har du spørgsmål angående vores frugtplantage eller pluk selv service, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 91 22​ 73 eller skrive til e-mail vibegaar​d@mail.dk.

Kontakt os

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt