Blandet saft fra egen gårdbutik kan købes lige her

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv eller en anden med et glas blandet saft, der er hjemmelavet og lækkert? Så kan du med fordel besøge Vibegaard i Skærbæk. Her finder du en gårdbutik med et fint udvalg af lokalt producerede produkter. Vores kunder kommer typisk fra Skærbæk, Ribe eller andre steder i Jylland, men alle kunder er velkomne her hos os.

Når du besøger vores gårdbutik, vil du blive mødt af vores smukke frugtplantage, en hyggelig stemning samt et imødekommende personale. Vi går meget op i at fortælle om vores idé, så vores kunder kan få indblik i produktionen af vores produkter. Du får med andre ord en særlig oplevelse, når du besøger vores gårdbutik.

Vi laver blandet saft af hjemmedyrket frugt

Vi laver blandet saft af den frugt, som vi dyrker på gården. Det garanterer dig en høj kvalitet samt en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vores saft er rød, ufortyndet og fås i flasker med et indhold på en halv liter.

Vi arbejder altid ud fra et ønske om at give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Derfor bruger vi kun frugt af høj kvalitet i vores produkter.

Kontakt os for flere informationer

Kig forbi gårdbutikken i Skærbæk, og få en smagsprøve på vores blandet saft samt et godt tilbud. Hvis du har spørgsmål, men ikke befinder dig i nærheden, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon: 20 91 22 73 eller på: vibegaard@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vibegaard Blandet saft er en single-juice.

Flasken indeholder 0,5 L.

Næringsindhold:

Næringsforhold pr. 100 ml.

ufortyndet Vibegaard Blandet saft

Energi 670 kj/ 160 kcal

Protein 0-1 g

Kulhydrat 38 g

Fedt 0-1 g

​​Ring til os for info og/eller bestilling på telefon: 20 91 22 73​

Eller skriv til os på e-mail: vibegaard@mail.dk​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt