Likør fremstillet af vores egne aroniabær

Har du smagt vores likør? Hvis ikke, så er det bestemt på tide. Vibegaard Aronia likør er fremstillet af vores egne aroniabær, som er nogle af Danmarks bedste bær inden for området. Vi har en hyggelig gårdbutik i Skærbæk i Jylland, ikke langt fra Ribe, hvor du kan købe vores likør, men du kan også købe den online, hvis du ikke befinder dig i nærheden.

Hvad er likør?

En likør er en sød drik med alkohol, der som regel har fået smag fra frugt, krydderier, planter, urter, frø, blomster og lignende. Ordet ”likør” kommer fra det latinske ord ”liquifacere”, som referer til opløsningen af de forskellige smagsgivere, der bliver brugt til fremstillingen.

En likør bliver ikke lagret, men hviler i stedet for under fremstillingen, så de forskellige smagsstoffer har mulighed for at udvikle sig og skabe en fantastisk smag.

​Vores likør kan anvendes til mange forskellige formål

Vi har fremstillet en dansk, hjemmelavet Aronia likør på 0,5 liter med hele 28 % alkohol i.​

Den har en god fylde og en skøn eftersmag, der både er rund og blid på samme tid.

Den kan både nydes til kaffen, et godt stykke ost eller til en lækker brunch, ligesom den også kan bruges i drinks eller i marinade. Mulighederne er mange med vores aroniabær-likør.

Kig forbi vores butik eller kontakt os for yderligere information

Har du brug for yderligere information om vores likør, eller kunne du tænke dig at bestille en flaske? Så kan du enten kigge forbi vores butik eller bestille den online.

Du kan også komme i kontakt med os ved at ringe på telefon 20 91 22 73 eller skrive til e-mail vibegaard@mail.dk.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt