​Om Vibegaard

​Vibegaard er en ejendom, der blot ligger 8 km øst for vadehavet, der til tider kan vise sig fra den lidt barske side. Sidder man ved stuehuset har man udsyn over bærmarkerne, en ren paradis at gå en stille sommer aften lige før høst, og smage på de vidunderlige bær, og se naturens dyr nyde livet i de lange rækker bær, ja så kan det ikke blive bedre.

Vibegaard har et jordtilliggende på 136 ha og indtil 2014 var der 75 Ha bær fordelt på 58 Ha solbær, 8,5 Ha ribs, 8 Ha stikkelsesbær og 0,5 Ha aronia, svarende til ca. 390.000 buske. På grund af ekstremt lave priser på solbær de seneste 3 år, er 50 Ha solbær fjernet, så med de resterende 25 Ha er målet at de skal bruges til færdigvarer og til selv pluk for dem som selv ønsker at lave sin saft eller marmelade helt fra bunden. Vi har 1 mand beskæftiget på heltid og ca. 2 mand i høst og plantesæson.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt