Solbærsaft: Intens, velsmagende & propfuld af vitamin C

En delikatesse med smag i

Solbær er generelt kendt for deres intense og rige smag, der gør frugtsaften fra disse bær til et yderst populært valg.

Og solbærsmagen er ikke bare lækker i sig selv – den gør også saften til en efterstræbt ingrediens i mange skønne sommercocktails. Og hvis det lyder for kompliceret, kan du sagtens bare smide en sjat rom eller vodka i. Solbærsaftens intensitet gør den nemlig til en favorit for dem, der ikke er helt så glade for smagen af alkohol.

Uanset om du ønsker at blande den op eller nyde den som den er, er solbærsaft dog altid en smagsoplevelse, der både kan nydes alene eller i større selskaber.

Har vi overtalt dig? Jamen, så ligger vores gårdbutik lidt udenfor Skærbæk, under en halv times kørsel fra Ribe. Men bare rolig. Hvis du bor længere væk, sender vi dig med glæde en kasse med posten, uanset om du måtte befinde dig i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Næringsindhold for solbærsaft

Vibegaard Solbærsaft er en single-juice, serveret i flakser på 0,5 L. Den er ufortyndet og bør derfor blandes op for at blive drikkeklar.

Næringsforhold pr. 100 ml. ufortyndet Vibegaard Solbærsaft:

Energi 860 kJ/ 200 kcal

Protein 0-1 g

Kulhydrat 50 g

Fedt 0-1 g

Vitamin C 40 g

Sundhed og smag i ét

Ligesom mange andre bær er solbær fulde af antioxidanter og vitaminer. Solbærret skiller sig dog ud ved dens høje niveau af C-vitamin, som er nødvendig for dannelsen og funktionen af kroppens bindevæv.

Og her hos Vibegaard har vi arbejdet hårdt for at bibeholde disse positive egenskaber. Vi vokser nemlig solbær af bedste kvalitet på vores egne frugtplantager og presser dem kun én gang. Så mister bærrene nemlig ikke deres naturlige egenskaber.

Kontakt os derfor allerede i dag for et sundere valg med en fantastisk smag.

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt