Mousserende frugtvin fremstillet af friske bær

På Vibegaard fremstiller vi mousserende frugtvin på friske stikkelsbær og ribs. Så bor du i Skærbæk, Ribe eller andre steder i Jylland, er du ikke langt fra et visit, hvor du kan få fornøjelsen af vores unikke mousserende vin. Vores vine bliver udelukkende fremstillet af egne råvarer, som er 100 % danske og af høj kvalitet.

Vores mousserende frugtvin har en grundbase på en sydafrikansk hvidvin, hvor der bliver tilsat stikkelsbær, citron og mynte – eller ribs, stikkelsbær, citron og mynte. 

Det er en meget let vin hvad angår alkohol, som kun ligger på 6 % vol. Disse fremstilles i to varianter – en ribs og en stikkelsbær.

Dansk og lækker mousserende vin

Sætter du pris på et godt glas vin, er vores mousserende vin helt eksklusiv og unik. Er du kræsen omkring hvad du drikker når det kommer til vin, er det her to vine, der smager helt fantastisk.

Hele produktionsprocessen foregår med hænderne, da vi anvender gamle og stolte traditioner, som vi holder i hævd. Det er en feminin, mousserende frugtvin, der er let og har friske noter af citrus og et strejf af en fløjlsblød sødme.

Skal du servere en lækker velkomstdrink til din fest, er disse helt perfekt til lejligheden. De går også godt til skaldyr, salater og lyst kød.

Mousserende vine, der skal opleves

Holder du af at nyde et forfriskende glas kold sommervin, bør du smage vores mousserende vin. Det er en god vin, der skal smages og nydes i godt selskab.

Har du mod på at prøve noget nyt, og er du kontinuerligt på udkig efter nye vine, der kan udvide din horisont, er vores vine helt bestemt en investering værd. Du får dem til en skarp pris – og de fås udelukkende hos os.

Kontakt os og hør mere om vores mousserende frugtvin

Har du spørgsmål til produktionen af mousserende vin på Vibegaard, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et samlet tilbud, hvis du ønsker at bruge forskellige varianter af vores fin.

Ring for at høre mere på telefon: 20 91 22 73 eller skriv til e-mail: vibegaard@mail.dk.

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt