Ribssaft: En saft der gør sig bemærket

Den perfekte serveringsdrink

Leder du efter den perfekte ikke-alkoholiske velkomstdrink? Måske ønsker du at kunne servere en drink for dine gæster, som de faktisk lægger mærke til?

Så er ribssaft svaret for dig.

Denne frugtsaft har nemlig en unik og klar rød farve, der altid gør sig bemærket. Tilføj et par ribsbær, en citronskive og et par isterninger, og du får en virkelig smuk drink – uden behovet for en bartender.

Og så er ribssaft også en utrolig velsmagende drink: Faktisk er smagen af disse perlelignende bær blevet beskrevet som en perfekt kombination af hindbær og rabarber: Syrlig uden at det tager overhånd.

Men selvom denne pressede saft altid kan serveres for dine gæster – eller gives som en værtindegave – kan du selvfølgelig også drikke den selv.

Så bestil en kasse allerede i dag eller sving forbi vores gårdbutik i Skærbæk. De fleste af vores kunder kommer fra Ribe og resten af Jylland, men vi byder selvfølgelig alle velkomne.

Næringsindhold for ribssaft

Vibegaard Ribssaft er en single-juice, serveret i flakser på 0,5 L. Den er ufortyndet og bør derfor altid blandes op for at blive drikkeklar.

Næringsforhold pr. 100 ml. ufortyndet Vibegaard Ribssaft:

Energi 880 kJ/ 210 kcal

Protein 0-1 g

Kulhydrat 50 g

Fedt 0-1 g

Pressede bær fra egen frugthave

Her hos Vibegaard bruger vi pressede ribs fra egne frugtplantager, der kun bliver presset én gang under hele processen. Dette giver en hjemmelavet, delikat saft, der er fuld af antioxidanter og vitaminer, og som hverken har brug for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller falske farver.

Her vælger du nemlig det naturlige valg.

Kontakt os derfor allerede i dag – uanset om du skulle have en bestilling eller bare et spørgsmål eller to.

Vi er nemlig altid klar på at snakke om saftevand.

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt