Stikkelsbærsaft: Den perfekte sommerdrink

Dansk sommer – i et glas

Stikkelsbærsaft er smagen af dansk sommer i et glas. Den søde smag har nemlig et snert af sommersyrlighed, som gør den til den perfekte nedkølende drink til de varme sommerdage – selvom den selvfølgelig kan nydes på enhver tid af året.

Og så er den endda et sundere alternativ til de mange sukkerholdige læskedrikke, du finder på markedet i dag. Vibegaard Single Saft er nemlig fremstillet af hjemmedyrkede bær fra vores egne frugtplantager uden brug af tilsætningsstoffer, farver og konserveringsmidler. I stedet får du et væld af pressede stikkelsbær, der kun er blevet presset én gang og derved har beholdt sine mange antioxidanter og vitaminer – for ikke at nævne deres smukke farve og gode smag.

Vores frugtsafte findes selvfølgelig i mange smagsvarianter, men stikkelsbærsaften er det ideale valg for dig, der ønsker den perfekte kombination af sødme og syrlighed.

Du kan enten bestille din stikkelsbærsaft online eller besøge vores gårdbutik lidt udenfor Skærbæk. De fleste af vores fysiske kunder kommer fra Ribe samt andre steder i Jylland, men du er selvfølgelig altid velkommen.

Næringsindhold for stikkelsbærsaft

Vibegaard Stikkelsbærsaft er en single-juice, serveret i flakser på 0,5 L. Den er ufortyndet og bør derfor blandes op for at blive drikkeklar.

Næringsforhold pr. 100 ml. ufortyndet Vibegaard Stikkelsbærsaft:

Energi 660 kJ/ 150 kcal

Protein 0-1 g

Kulhydrat 37 g

Fedt 0-1 g

Lyst til en snak?

Ønsker du at bestille en kasse stikkelsbærsaft? Eller vil du bare vide, hvor mange flasker er nok for din næste store havefest?

Så er du altid velkommen til at kontakte os, uanset om du foretrækker at ringe, skrive en e-mail eller kigge forbi vores gårdbutik.

Vi er nemlig altid klar på en hyggelig sludr om stikkelsbær og dets mange lækre saft- og madlavningsmuligheder. Vi er nemlig stolte af vores produkter og altid glade for at dele vores viden.

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt