​Pynte ribs fra Vibegaards frugtplantage

​Pynte ribs fra Vibegaards frugtplantage bliver håndplukket fra omkring 10. august og 3 - 4 uger frem. En almindelig rangle har normalt 6 - 9 bær, men pynte ribs har normalt 25 - 35 bær, ligesom de har en kraftigere farve. De plukkes i denne korte periode, fordi de på det tidspunkt er solmodnede fra naturens egen hånd, og det medfører den fantastiske farve og smag. Vi leverer normalt i bakker med 500 gram, og de kommer omgående på køl, så de kan holde sig flotte i 4 - 6 dage.​

Pynte ribs til desserter og osteanretninger​

​Du kan bruge dem til at pynte en lækker desserttallerken. Det kan for eksempel være som en halvmåne, men du kan også bruge pynte ribs på toppen af en kage eller is. Desuden kan de bruges til en osteanretning, hvor den flotte røde farve samt fantastiske smag passer rigtig godt sammen med alle oste, lige fra de sarte fuldfede oste til de mere skarpe og stærke oste. Den naturlige smag harmonerer også godt til stort set alle typer af desserter. Og har du pynte ribs i overskud, kan du lave rysteribs. Der er kun fantasien, der sætter grænser.

Bestil gerne i god tid

Da vi gerne vil være parate til at levere, når høsten kommer, vil vi gerne kende din bestilling af pynte ribs på forhånd. Desuden må du meget gerne oplyse, hvilket catering-firma I bruger, hvilken ugentlig mænge I skal bruge, og hvilken ugedag I ønsker leveringer.

Kontakt osvibegaard@mail.dk for at bestille pynte ribs.​

​Har du yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til os, vores produktion, eller vores produkter så besvarer vi dem gerne. Send os gerne dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt